Prisijungti
0

Jūsų prekių krepšelis tuščias

specialistas

Galiu padėti išsirinkti! Susisiekite su manimi nurodytais kontaktais ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus! 

- Vadybininkė Rasa Jasudavičienė

specialisto telefonas +370 610 63068

kavos muge

Malta kava Illy ESPRESSO (skard.) 250g.

ILLY espresso – tobula kava kiekviename puodelyje. Ragauk. Tirštas, išbaigtas, apgaubiantis, vos saldus ILLY espresso skonis. Pasinerk į jo gelmę, išsaugok jo subtilų prisilietimą ilgai, kiek tik norėsis.

ILLY kavos skonio paslaptis. Illy kava - tai unikalus kavos mišinys, pagamintas iš 9 aukščiausios kokybės 100 % Arabic kavos rūšių. Illy kompanija atidžiai prižiūri ir kontroliuoja visą gamybos procesą, tiek šalyse augimvietėse, kuriose brandinamas kavos derlius, tiek mišinio gamybą Italijoje.

Kaina:

Prekės būklė Sandėlyje yra

Įprasta kaina: 6,95 €

Pagal akcijinę kainą 6,50 €

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Išsamiai

ILLY espresso – tobula kava kiekviename puodelyje.
Ragauk. Tirštas, išbaigtas, apgaubiantis, vos salsvas ILLY espresso skonis. Pasinerk į jo gelmę, išsaugok jo subtilų prisilietimą ilgai, kiek tik norėsis.
ILLY kavos skonio paslaptis. Illy kava - tai unikalus kavos mišinys, pagamintas iš 9 aukščiausios kokybės 100 % Arabic kavos rūšių. Illy kompanija atidžiai prižiūri ir kontroliuoja visą gamybos procesą, tiek šalyse augimvietėse, kuriose brandinamas kavos derlius, tiek mišinio gamybą Italijoje.

 

Šis kavos mišinys skirtas naudoti pusiauautomatiniu kavos aparatu, plikyti puodelyje, ruošti kavinuku su stūmokliu ,  filtriniu kavos aparatu , aeropress kavos aparatu 

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Pusiauautomatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiauautomatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietelį dėkite kavos pagal savo skonį,( būtų gerai naudoti tamperį ), kad lygiai suspaustumėte kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiauautomatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva, labiau tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes.Tokią kavą ruošiant kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti, nes per trumpą bėgimo laiką, ir prie didesnio slėgio, sunku subalansuoti skonio atspalvius. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava idealiai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo, jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje, nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenį į save ir lėtai atiduoda skonines savybes. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna smulkiau malta, tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grūdelių pavidalu.

 

Plikymas puodelyje („in cup“)– pats paprasčiausias gaminimo būdas, kai rupiai maltą kavą užpilame karštu, bet ne verdančiu vandeniu. Kava turėtų būti šviesaus skrudinimo, kad greičiau įgertų į save vandenį ir per ilgesnį laiką nusėstų puodelio dugne. Plikyti rekomenduojame regionines kavas, šviežiai skrudintas. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Kavinukas su stūmokliu („french press“) – patogus, kai ruošiame daugiau negu vieną puodelį kavos. Gaminimo principas panašus kaip ir plikymo puodelyje, skiriasi vandens ir kavos proporcijos. Kavinukų su stumokliu kava - šviežiai skrudinta. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Filtriniu kavos aparatu galima paruošti daugiau negu vieną puodelį kavos ir nereikia sukti galvos dėl gėrime liksiančių kavos tirščių – visi jie lieka filtre. Šiam gaminimui reikėtų rinktis rupiai maltas kavos pupeles, o pačią kavą išgerti per 30 minučių nuo paruošimo. Kitu atveju nuolat aparate šildoma kava ima rūgštėti. Filtriniu aparatu paruošta kava vaišinkite svečius iš užsienio – jie niekaip negali suprasti mūsų įpročio gerti puodelyje užplikytą kavą. 

Aeropress kavos aparatu priklausomai nuo jo dydžio galima paruošti ir vieną, ir keletą puodelių kavos. Stūmoklio ir oro pagalba vanduo yra perleidžiamas per maltą kavą, ir dėl susidariusio slėgio į puodelį bėga kava.

SKU: 0PI003

Svoris: 250.0000

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Pakuotė: 250 g.

Tipas: Espresso mišiniai

Gamintojo šalis: Italija

Tinka Aeropress kavos aparatui: Ne

Tinka automatiniui kavos aparatui: Ne

Tinka filtriniui kavos aparatui: Ne

Tinka pusiau automatiniui / Moka kavinukui: Ne

Tinka plikyti puodelyje: Ne

ILLY espresso – tobula kava kiekviename puodelyje.
Ragauk. Tirštas, išbaigtas, apgaubiantis, vos salsvas ILLY espresso skonis. Pasinerk į jo gelmę, išsaugok jo subtilų prisilietimą ilgai, kiek tik norėsis.
ILLY kavos skonio paslaptis. Illy kava - tai unikalus kavos mišinys, pagamintas iš 9 aukščiausios kokybės 100 % Arabic kavos rūšių. Illy kompanija atidžiai prižiūri ir kontroliuoja visą gamybos procesą, tiek šalyse augimvietėse, kuriose brandinamas kavos derlius, tiek mišinio gamybą Italijoje.

 

Šis kavos mišinys skirtas naudoti pusiauautomatiniu kavos aparatu, plikyti puodelyje, ruošti kavinuku su stūmokliu ,  filtriniu kavos aparatu , aeropress kavos aparatu 

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Pusiauautomatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiauautomatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietelį dėkite kavos pagal savo skonį,( būtų gerai naudoti tamperį ), kad lygiai suspaustumėte kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiauautomatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva, labiau tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes.Tokią kavą ruošiant kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti, nes per trumpą bėgimo laiką, ir prie didesnio slėgio, sunku subalansuoti skonio atspalvius. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava idealiai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo, jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje, nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenį į save ir lėtai atiduoda skonines savybes. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna smulkiau malta, tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grūdelių pavidalu.

 

Plikymas puodelyje („in cup“)– pats paprasčiausias gaminimo būdas, kai rupiai maltą kavą užpilame karštu, bet ne verdančiu vandeniu. Kava turėtų būti šviesaus skrudinimo, kad greičiau įgertų į save vandenį ir per ilgesnį laiką nusėstų puodelio dugne. Plikyti rekomenduojame regionines kavas, šviežiai skrudintas. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Kavinukas su stūmokliu („french press“) – patogus, kai ruošiame daugiau negu vieną puodelį kavos. Gaminimo principas panašus kaip ir plikymo puodelyje, skiriasi vandens ir kavos proporcijos. Kavinukų su stumokliu kava - šviežiai skrudinta. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Filtriniu kavos aparatu galima paruošti daugiau negu vieną puodelį kavos ir nereikia sukti galvos dėl gėrime liksiančių kavos tirščių – visi jie lieka filtre. Šiam gaminimui reikėtų rinktis rupiai maltas kavos pupeles, o pačią kavą išgerti per 30 minučių nuo paruošimo. Kitu atveju nuolat aparate šildoma kava ima rūgštėti. Filtriniu aparatu paruošta kava vaišinkite svečius iš užsienio – jie niekaip negali suprasti mūsų įpročio gerti puodelyje užplikytą kavą. 

Aeropress kavos aparatu priklausomai nuo jo dydžio galima paruošti ir vieną, ir keletą puodelių kavos. Stūmoklio ir oro pagalba vanduo yra perleidžiamas per maltą kavą, ir dėl susidariusio slėgio į puodelį bėga kava.