Prisijungti

Jūsų prekių krepšelis tuščias

specialistas

Galiu padėti išsirinkti! Susisiekite su manimi nurodytais kontaktais ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus! 

- Vadybininkė Neringa Tataūrovienė

specialisto telefonas +370 618 50118

kavos muge

Kavos pupelės Lavazza caffe crema gustoso 1kg.

Kava pagaminta iš intensyvaus skonio ir aromato arabika rūšies pupelių, surinktų Pietų Amerikoje ir Afrikoje bei robusta pupelių. Kava skirta gaminti kavą pusryčiams. Skaniausia paruošta automatiniu kavos aparatu.

Kaina:

Prekės būklė Sandėlyje yra

Įprasta kaina: 22,00 €

Pagal akcijinę kainą 13,95 €

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Išsamiai

Šis kavos mišinys skirtas naudoti automatiniams kavos aparatams / sumalta taip pat tinka pusiau automatiniams, bei svirtiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms.

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Automatinis kavos aparatas – patogus ir greitas paruošimo būdas . Kiekvienas automatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite nusistatyti pirminius parametrus Jūsų naudojamame kavos aparate t.y. kavos dozavimą  – kitaip tariant kavos kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos, bei vandens kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos. Sekantis parametras, kurį turite nusistatyti t.y. kavos malimo rūpumas Jūsų kavos aparate. Jūsų skonio receptoriams Jūs tiesiogiai proporcingai reguliuojate malimo girnas. Jeigu Jūs vertinate kavoje, tirštumą, išraiškingą skonį - malimą reiktų smulkinti, tokiu būdu kava greičiau atiduoda aromatines skonines savybes, rezultate turėsite stiprią, tirštą kavą. Jeigu Jūsų pamėgta kava yra lengvo skonio - švelni, atitinkamai kavos mišinio sudėčiai turite stambinti malimo rūpumą iki pozicijos, kurioje kava atitiks Jūsų reikalavimus. Girnas reguliuoti galima tiktai malimo veikimo metu, kad nepakenkti kavos aparatui.

Kavos mišiniai būna kelių tipų:

100% Arabica – priklausomai nuo regionų kava gali būti su rūgštele, saldi, karti, tiršta .Kiekvienas regionas turi savo skonių specifiką. Pvz. Visi afrikiniai regionai pasižymi stipriu intensyviu skonių tirštumu.

Arabica ir robusta – priklausomai nuo arabicos ir robusto % mišinio sudėtyje mišinys gali būti arba labai lengvas arba stiprus, išraiškingas, gal net kartus.

Arabica – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs yra lengva, turinti mažesnį kiekį kofeino, dauguma mišinių yra pagaminti iš arabica kavos pupelių ,robusta dedama kaip pagardas, sustiprinti suintensyvinti mišinio skonį.

Robusta – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs pasižymi intensyviu, gan agresyviu skoniu. Ši kavos rūšis yra išraiškinga, su charakteriu. Dažniausiai šios rūšies dedamas nedidelis kiekis, siekiant pagardinti kavos mišinį arba sustikprinti jo intensyvumą. Nedidelis robustos kiekis  (5 – 30%) mišiniui suteikia kvapą, putą, tirštumą.

Pusiauautomatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiauautomatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietelį dėkite kavos pagal savo skonį,( būtų gerai naudoti tamperį ), kad lygiai suspaustumėte kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiauautomatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva, labiau tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes.Tokią kavą ruošiant kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti, nes per trumpą bėgimo laiką, ir prie didesnio slėgio, sunku subalansuoti skonio atspalvius. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava idealiai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo, jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje, nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenį į save ir lėtai atiduoda skonines savybes. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna smulkiau malta, tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grūdelių pavidalu.

„Moka“ espresso kavinukas – puiki alternatyva brangiems elektriniams espresso kavos aparatams. Šiuo kavinuku kavą ruošia didžioji dalis italų, nes taip pagaminta kava beveik prilygsta tikram espresso.

SKU: 0PL62

Svoris: 1000.0000

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Pakuotė: 1000 g.

Gamintojo šalis: Italija

Tinka Aeropress kavos aparatui: Ne

Tinka automatiniui kavos aparatui: Ne

Tinka filtriniui kavos aparatui: Ne

Tinka pusiau automatiniui / Moka kavinukui: Ne

Tinka plikyti puodelyje: Ne

Šis kavos mišinys skirtas naudoti automatiniams kavos aparatams / sumalta taip pat tinka pusiau automatiniams, bei svirtiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms.

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Automatinis kavos aparatas – patogus ir greitas paruošimo būdas . Kiekvienas automatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite nusistatyti pirminius parametrus Jūsų naudojamame kavos aparate t.y. kavos dozavimą  – kitaip tariant kavos kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos, bei vandens kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos. Sekantis parametras, kurį turite nusistatyti t.y. kavos malimo rūpumas Jūsų kavos aparate. Jūsų skonio receptoriams Jūs tiesiogiai proporcingai reguliuojate malimo girnas. Jeigu Jūs vertinate kavoje, tirštumą, išraiškingą skonį - malimą reiktų smulkinti, tokiu būdu kava greičiau atiduoda aromatines skonines savybes, rezultate turėsite stiprią, tirštą kavą. Jeigu Jūsų pamėgta kava yra lengvo skonio - švelni, atitinkamai kavos mišinio sudėčiai turite stambinti malimo rūpumą iki pozicijos, kurioje kava atitiks Jūsų reikalavimus. Girnas reguliuoti galima tiktai malimo veikimo metu, kad nepakenkti kavos aparatui.

Kavos mišiniai būna kelių tipų:

100% Arabica – priklausomai nuo regionų kava gali būti su rūgštele, saldi, karti, tiršta .Kiekvienas regionas turi savo skonių specifiką. Pvz. Visi afrikiniai regionai pasižymi stipriu intensyviu skonių tirštumu.

Arabica ir robusta – priklausomai nuo arabicos ir robusto % mišinio sudėtyje mišinys gali būti arba labai lengvas arba stiprus, išraiškingas, gal net kartus.

Arabica – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs yra lengva, turinti mažesnį kiekį kofeino, dauguma mišinių yra pagaminti iš arabica kavos pupelių ,robusta dedama kaip pagardas, sustiprinti suintensyvinti mišinio skonį.

Robusta – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs pasižymi intensyviu, gan agresyviu skoniu. Ši kavos rūšis yra išraiškinga, su charakteriu. Dažniausiai šios rūšies dedamas nedidelis kiekis, siekiant pagardinti kavos mišinį arba sustikprinti jo intensyvumą. Nedidelis robustos kiekis  (5 – 30%) mišiniui suteikia kvapą, putą, tirštumą.

Pusiauautomatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiauautomatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietelį dėkite kavos pagal savo skonį,( būtų gerai naudoti tamperį ), kad lygiai suspaustumėte kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiauautomatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva, labiau tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes.Tokią kavą ruošiant kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti, nes per trumpą bėgimo laiką, ir prie didesnio slėgio, sunku subalansuoti skonio atspalvius. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava idealiai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo, jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje, nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenį į save ir lėtai atiduoda skonines savybes. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna smulkiau malta, tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grūdelių pavidalu.

„Moka“ espresso kavinukas – puiki alternatyva brangiems elektriniams espresso kavos aparatams. Šiuo kavinuku kavą ruošia didžioji dalis italų, nes taip pagaminta kava beveik prilygsta tikram espresso.

Su šia preke rekomenduojame įsigyti