Prisijungti

Jūsų prekių krepšelis tuščias

specialistas

Galiu padėti išsirinkti! Susisiekite su manimi nurodytais kontaktais ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus! 

- Vadybininkė Neringa Tataūrovienė

specialisto telefonas +370 618 50118

kavos muge

Kavos pupelės Jacobs Kronung 500g.

Tai aukštos kokybės kavos pupelės iš viso pasaulio geriausių kavos auginimo regionų. Šios Kronung kavos pupelės - vidutiniškai skrudintos. Kava pasižyminti sodriu bei unikaliu skoniu. Arabica pupelės iš Kolumbijos, Meksikos, Brazilijos, Gvatemalos ir Kosta Rikos. Vokiška kokybė.

Kaina:

Prekės būklė Sandėlyje yra

6,95 €
Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Išsamiai

Šis kavos mišinys skirtas naudoti pusiau automatiniu kavos aparatu, plikyti puodelyje, ruošti kavinuku su stūmokliu ,  filtriniu kavos aparatu , aeropress kavos aparatu 

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Pusiau automatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiau automatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietelį dėkite kavos pagal savo skonį,( būtų gerai naudoti tamperį ), kad lygiai suspaustumėte kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiau automatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva, labiau tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes.Tokią kavą ruošiant kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti, nes per trumpą bėgimo laiką, ir prie didesnio slėgio, sunku subalansuoti skonio atspalvius. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava idealiai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo, jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje, nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenį į save ir lėtai atiduoda skonines savybes. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna smulkiau malta, tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grūdelių pavidalu.

 

Plikymas puodelyje („in cup“)– pats paprasčiausias gaminimo būdas, kai rupiai maltą kavą užpilame karštu, bet ne verdančiu vandeniu. Kava turėtų būti šviesaus skrudinimo, kad greičiau įgertų į save vandenį ir per ilgesnį laiką nusėstų puodelio dugne. Plikyti rekomenduojame regionines kavas, šviežiai skrudintas. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Kavinukas su stūmokliu („french press“) – patogus, kai ruošiame daugiau negu vieną puodelį kavos. Gaminimo principas panašus kaip ir plikymo puodelyje, skiriasi vandens ir kavos proporcijos. Kavinukų su stumokliu kava - šviežiai skrudinta. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Filtriniu kavos aparatu galima paruošti daugiau negu vieną puodelį kavos ir nereikia sukti galvos dėl gėrime liksiančių kavos tirščių – visi jie lieka filtre. Šiam gaminimui reikėtų rinktis rupiai maltas kavos pupeles, o pačią kavą išgerti per 30 minučių nuo paruošimo. Kitu atveju nuolat aparate šildoma kava ima rūgštėti. Filtriniu aparatu paruošta kava vaišinkite svečius iš užsienio – jie niekaip negali suprasti mūsų įpročio gerti puodelyje užplikytą kavą. 

Aeropress kavos aparatu priklausomai nuo jo dydžio galima paruošti ir vieną, ir keletą puodelių kavos. Stūmoklio ir oro pagalba vanduo yra perleidžiamas per maltą kavą, ir dėl susidariusio slėgio į puodelį bėga kava.

SKU: 0PEK080

Svoris: 500.0000

Registruokis į nemokamą kavos seminarą: Taip

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Pakuotė: 500 g.

Tipas: 100% Arabica

Gamintojo šalis: Vokietija

Tinka Aeropress kavos aparatui: Ne

Tinka automatiniui kavos aparatui: Taip

Tinka filtriniui kavos aparatui: Ne

Tinka pusiau automatiniui / Moka kavinukui: Ne

Tinka plikyti puodelyje: Ne

Šis kavos mišinys skirtas naudoti pusiau automatiniu kavos aparatu, plikyti puodelyje, ruošti kavinuku su stūmokliu ,  filtriniu kavos aparatu , aeropress kavos aparatu 

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Pusiau automatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiau automatinis aparatas turi skirtingą komplektaciją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietelį dėkite kavos pagal savo skonį,( būtų gerai naudoti tamperį ), kad lygiai suspaustumėte kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiau automatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva, labiau tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes.Tokią kavą ruošiant kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti, nes per trumpą bėgimo laiką, ir prie didesnio slėgio, sunku subalansuoti skonio atspalvius. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava idealiai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo, jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje, nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenį į save ir lėtai atiduoda skonines savybes. Pardavimui tokia kava dažniausiai būna smulkiau malta, tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grūdelių pavidalu.

 

Plikymas puodelyje („in cup“)– pats paprasčiausias gaminimo būdas, kai rupiai maltą kavą užpilame karštu, bet ne verdančiu vandeniu. Kava turėtų būti šviesaus skrudinimo, kad greičiau įgertų į save vandenį ir per ilgesnį laiką nusėstų puodelio dugne. Plikyti rekomenduojame regionines kavas, šviežiai skrudintas. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Kavinukas su stūmokliu („french press“) – patogus, kai ruošiame daugiau negu vieną puodelį kavos. Gaminimo principas panašus kaip ir plikymo puodelyje, skiriasi vandens ir kavos proporcijos. Kavinukų su stumokliu kava - šviežiai skrudinta. Jos atskleidžia to regiono, kuriame augo skonius ir poskonius, turi tam tikrą juntamą prieskonį ,kaip pvz. Gvatemala turi lengvą šokolado prieskonį, geriant Columbia juntamas lazdyno riešutų skonis ir t.t.

Filtriniu kavos aparatu galima paruošti daugiau negu vieną puodelį kavos ir nereikia sukti galvos dėl gėrime liksiančių kavos tirščių – visi jie lieka filtre. Šiam gaminimui reikėtų rinktis rupiai maltas kavos pupeles, o pačią kavą išgerti per 30 minučių nuo paruošimo. Kitu atveju nuolat aparate šildoma kava ima rūgštėti. Filtriniu aparatu paruošta kava vaišinkite svečius iš užsienio – jie niekaip negali suprasti mūsų įpročio gerti puodelyje užplikytą kavą. 

Aeropress kavos aparatu priklausomai nuo jo dydžio galima paruošti ir vieną, ir keletą puodelių kavos. Stūmoklio ir oro pagalba vanduo yra perleidžiamas per maltą kavą, ir dėl susidariusio slėgio į puodelį bėga kava.

Su šia preke rekomenduojame įsigyti