Prisijungti

Jūsų prekių krepšelis tuščias

specialistas

Galiu padėti išsirinkti! Susisiekite su manimi nurodytais kontaktais ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus! 

- Vadybininkė Vismantė Belickienė

specialisto telefonas +370 613 90533

kavos muge

Kavos pupelės Rombouts Mokka Prestige 1kg.

Aukštos kokybės 100% Arabikos pupelių mišinys. Švelnus citrusinis poskonis, su užburiančiu aromatu. Geriausias pasirinkimas dienos pradžiai.

Kaina:

Prekės būklė Sandėlyje yra

Įprasta kaina: 18,95 €

Pagal akcijinę kainą 12,95 €

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Išsamiai

Belgiškas prekės ženklas "Rombouts" ir prancūziškasis "Malongo" yra vieni žinomiausių Europos kavos namų. "Rombouts" įkūrė Franc Rombouts 1896 metais. "Malongo" įkurta Nicoje 1934 metais. Naujovės, darni plėtra, ilgalaikiai santykiai su mažosiomis kavos plantacijomis ir sąžiningos prekybos (fair trade) principai iškovojo šiai išskirtinei kavai pasaulinį pripažinimą tarp žinovų. "Rombouts & Malongo" kavą rasite elitiniuose restoranuose Paryžiuje, Niujorke, Tokijoje ir Dubajuje. Ilgus metus šia kava mėgaujasi Belgijos karališkoji šeima. "Rombouts - Malongo" lyderiauja vystant "kavinė namuose" idėją.

Šis kavos mišinys skirtas naudoti automatiniams / sumalta taip pat tinka pusiau automatiniams, bei svirtiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Automatinis kavos apartas – patogus ir greitas paruošimo būdas . Kiekvienas automatinis apartas turi skirtingą koplektacją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite nusistatyti pirminius parametrus Jūsų naudojamame kavos aparate t.y. kavos dozavimą  – kitaip tariant kavos kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos, bei vandens kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos. Sekantis parametras, kurį turite nusistatyti t.y. kavos malimo rūpumas Jūsų kavos aparate. Tiesiogiai praporcingai Jūsų skonio receptoriame Jūs reguliuojate malimo girnas. Jeigu Jūs vertinate kavoje, tirštumą, išraiškingą skonį - malimą reiktų smulkinti, tokiu būdu, kava greičiau atiduoda aromatines skonines savybes, rezultate turėsite stiprę,tirštą kavą. Jeigu Jūsų pamėgta kava yra lengvo skonio - švelni, atitinkamai kavos mišinio sudečiai turite stambinti malimo rūpumą iki pozicijos, kurioje kava atitiks Jūsų reikalavimus. Girnas reguliuot galima tiktai malimo veikimo metu, kad nepakenkti kavos aparatui.

Kavos mišiniai būna keliu tipų:

100% Arabica – priklausomai nuo regionų kava gali būti su rūgšteliai, saldi, karti, tišta kiekvienas regionas turi savo skonių specifiką. Pvz. Visi afrikiniai regionai pasižymo stipriu intensyviu skoniu tirštumu.

Arabica ir robusta – priklausomai nuo arabicos ir robusto % mišinio sudėtyje mišinys gali būti arba labai lengvas arba stiprus išraiškingas gal net kartus.

Arabica – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs yra lengva, turinti mažesnį kiekį kofeino, dauguma mišinių yra pagaminti iš arabica kavos pupelių robusta dedama kaip pagardas, sustiprinti su intensyvinti mišinio skonį.

Robusta – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs pasižymi intensyviu gan agresyviu skoniu, ši kavos rūšis yra išraiškinga su charakteriu. Dažniausiai šios rūšies deda nedidelį kieki pagardinti kavos mišinį arba sustikprinti jo intensyvumą. Nedidelis kiekis robustos  nuo 5 – 30% mišiniui suteikia kūna, putą, tirštumą.

Pusiauautomatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiauautomatinis apartas turi skirtingą koplektacją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietuką dedate kavos pagal savo sknį, būtų gerai naudoti tamperi , kad lygiai suspausti kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiauautomatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva labaiu tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes, tokią kavą ruošiants kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti nes per trumpa bėgimo laiką ir prie didesnio slėgio sunku subalansuoti skonio atspalvius.Tokia kava pardavime dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava ideliai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams, kavos aparatams ir mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenuką į save ir lėtai atiduoda skonines savybes, tokia kava dažniausiai pardavime būna smulkiau malta tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grudeliu pavidalu.

 „Moka“ espresso kavinukas – puiki alternatyva brangiems elektriniams espresso kavos aparatams. Šiuo kavinuku kavą ruošia didžioji dalis italų, nes taip pagaminta kava beveik prilygsta tikram espresso. 

SKU: 0P0463

Svoris: 1.0000

Registruokis į nemokamą kavos seminarą: Taip

Pristatymo terminas: 1-3 darbo dienos

Pakuotė: 1000 g.

Tipas: 100% Arabica

Gamintojo šalis: Belgija

Tinka Aeropress kavos aparatui: Ne

Tinka automatiniui kavos aparatui: Ne

Tinka filtriniui kavos aparatui: Ne

Tinka pusiau automatiniui / Moka kavinukui: Ne

Tinka plikyti puodelyje: Ne

Belgiškas prekės ženklas "Rombouts" ir prancūziškasis "Malongo" yra vieni žinomiausių Europos kavos namų. "Rombouts" įkūrė Franc Rombouts 1896 metais. "Malongo" įkurta Nicoje 1934 metais. Naujovės, darni plėtra, ilgalaikiai santykiai su mažosiomis kavos plantacijomis ir sąžiningos prekybos (fair trade) principai iškovojo šiai išskirtinei kavai pasaulinį pripažinimą tarp žinovų. "Rombouts & Malongo" kavą rasite elitiniuose restoranuose Paryžiuje, Niujorke, Tokijoje ir Dubajuje. Ilgus metus šia kava mėgaujasi Belgijos karališkoji šeima. "Rombouts - Malongo" lyderiauja vystant "kavinė namuose" idėją.

Šis kavos mišinys skirtas naudoti automatiniams / sumalta taip pat tinka pusiau automatiniams, bei svirtiniams kavos aparatams, bei mokka kavavirėms

Kaip mes skirstome kavas pagal paruošimo būdus:

Automatinis kavos apartas – patogus ir greitas paruošimo būdas . Kiekvienas automatinis apartas turi skirtingą koplektacją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite nusistatyti pirminius parametrus Jūsų naudojamame kavos aparate t.y. kavos dozavimą  – kitaip tariant kavos kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos, bei vandens kiekis vienam puodeliui gaminamos kavos. Sekantis parametras, kurį turite nusistatyti t.y. kavos malimo rūpumas Jūsų kavos aparate. Tiesiogiai praporcingai Jūsų skonio receptoriame Jūs reguliuojate malimo girnas. Jeigu Jūs vertinate kavoje, tirštumą, išraiškingą skonį - malimą reiktų smulkinti, tokiu būdu, kava greičiau atiduoda aromatines skonines savybes, rezultate turėsite stiprę,tirštą kavą. Jeigu Jūsų pamėgta kava yra lengvo skonio - švelni, atitinkamai kavos mišinio sudečiai turite stambinti malimo rūpumą iki pozicijos, kurioje kava atitiks Jūsų reikalavimus. Girnas reguliuot galima tiktai malimo veikimo metu, kad nepakenkti kavos aparatui.

Kavos mišiniai būna keliu tipų:

100% Arabica – priklausomai nuo regionų kava gali būti su rūgšteliai, saldi, karti, tišta kiekvienas regionas turi savo skonių specifiką. Pvz. Visi afrikiniai regionai pasižymo stipriu intensyviu skoniu tirštumu.

Arabica ir robusta – priklausomai nuo arabicos ir robusto % mišinio sudėtyje mišinys gali būti arba labai lengvas arba stiprus išraiškingas gal net kartus.

Arabica – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs yra lengva, turinti mažesnį kiekį kofeino, dauguma mišinių yra pagaminti iš arabica kavos pupelių robusta dedama kaip pagardas, sustiprinti su intensyvinti mišinio skonį.

Robusta – t.y. kavos rūšis, kuri pati iš savęs pasižymi intensyviu gan agresyviu skoniu, ši kavos rūšis yra išraiškinga su charakteriu. Dažniausiai šios rūšies deda nedidelį kieki pagardinti kavos mišinį arba sustikprinti jo intensyvumą. Nedidelis kiekis robustos  nuo 5 – 30% mišiniui suteikia kūna, putą, tirštumą.

Pusiauautomatinis kavos aparatas - patogus paruošimo būdas . Kiekvienas pusiauautomatinis apartas turi skirtingą koplektacją, nuo kurios priklauso kavos paruošimas - ruošimo patogumas ir greitumas. Prieš gamindami kavą turite įsidėti atitinkamą sietelį, nuo kurio dydžio priklauso ar ruošite mažesnį ar didesnį kiekį kavos. Į sietuką dedate kavos pagal savo sknį, būtų gerai naudoti tamperi , kad lygiai suspausti kavą rankenoje, nuo to priklauso kavos skoninių savybių atidavimo tolygumas. Tamperius galite įsigyti mūsų el. aprduotuvėje arba specializuotose vietose.

Pusiauautomatiniams kavos aparatams nodajam malta kava, tačiau jį turi būti atitinkamo skrudinimo ir malimo.

Šviesiai skrudinta kava yra lengva labaiu tinkama plikyti puodelyje, nes ji greičiau įgeria į save vandenį ir atiduoda skonines savybes, tokią kavą ruošiants kavos aparatu ji gali pasirodyti per rūgšti arba karti nes per trumpa bėgimo laiką ir prie didesnio slėgio sunku subalansuoti skonio atspalvius.Tokia kava pardavime dažniausiai būna stambiau malta.

Tamsesnio skrudinimo kava ideliai tinka automatiniams ir pusiau automatiniams, kavos aparatams ir mokka kavavirėms . Ši kava atsiskleidžia prie didesnio spaudimo jos skoninės savybės būna subalansuotos. Šios kavos nerekomenduojama plikyti puodelyje nes ji per ilgesnį laiką įgerią vandenuką į save ir lėtai atiduoda skonines savybes, tokia kava dažniausiai pardavime būna smulkiau malta tad užplikyta ji gali plaukioti puodelio paviršiuje mažyčių grudeliu pavidalu.

 „Moka“ espresso kavinukas – puiki alternatyva brangiems elektriniams espresso kavos aparatams. Šiuo kavinuku kavą ruošia didžioji dalis italų, nes taip pagaminta kava beveik prilygsta tikram espresso. 

Su šia preke rekomenduojame įsigyti